MAZHO Photography

Nomineer nu iemand voor de Jonge 100 van 2017!

In een tijd waar rampen, oorlogen en angst de boventoon voeren in het nieuws, willen wij juist vooruit kijken en verslag doen van een toekomst die wordt gevormd door ondernemende jongeren met frisse ideeën en bijzondere talenten. Jongeren die geen genoegen nemen met hoe het nu gaat, maar die gedreven op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing. Daarom stellen we jaarlijks de Jonge 100 op: de lijst van de meest veelbelovende Nederlandse jongeren t/m 25 jaar.

En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Welke jongeren zijn zo lekker bezig dat ze een podium verdienen?

Nomineer nu een veelbelovende jongere:

Bekend making

Uit alle genomineerden worden uiteindelijk de 100 meest veelbelovende jongeren gekozen. De Jonge 100 van 2017 wordt maandag 2 oktober bekend gemaakt. Vanaf dan kun je per categorie (Champions, Creators, Idols en Pioneers) op jouw favoriet stemmen, om te zorgen dat hij of zij een award wint. Daarnaast kiezen de juryleden per categorie één winnaar uit. Zondag 29 oktober worden deze acht winnaars bekend gemaakt.

Benieuwd naar de Jonge 100 van 2016? Klik voor alle genomineerden binnen de categorieën Champions, Creators, Idols en Pioneers. En check hier wie uiteindelijk de awards binnensleepten.