MAZHO Photography

Nomineer nu: de veelbelovende jongeren voor de Jonge 100 van 2018

Ook dit jaar is het weer feest: de Jonge 100 komt er weer aan! De reden dat Ondertussen.nl dit organiseert? Wij vinden het belangrijk om de veelbelovende jongeren van deze generatie in de spotlight te zetten. Deze jongeren zijn degenen die de toekomst maken. Of dit nu iemand is die keihard traint om uit te blinken in zijn of haar sport, of iemand die op zoek gaat naar oplossingen om de wereld een stukje beter te maken. 100 jongeren verdienen een plekje op de lijst.

De categorieën

Jaarlijks stellen we een lijst op met de meest veelbelovende jongeren tot en met 25 jaar. En ook dit jaar hebben we jouw hulp daarbij nodig!

Dit jaar bestaan de categorieën uit Work, Idols, Body, World en Mind. Per categorie zal een winnaar gekozen worden. Daarnaast valt er nog een extra prijs te winnen dankzij de hoofdsponsor Lenovo, ofwel: de Different is Better-award.

Nomineer nu!

Om de lijst van 100 veelbelovende jongeren compleet te maken, hebben we jouw hulp nodig! Wie mag er volgens jou niet ontbreken op de Jonge 100 van 2018? Je hebt tot eind oktober om jouw favoriet te nomineren. Half november wordt hier een selectie van gemaakt en is het tijd om te stemmen.

Nomineer jouw favoriet via DEZE LINK.

Benieuwd geworden wie de winnaars van vorig jaar waren? Check hier wie er in de prijzen vielen.