De Jonge 100: Dit zijn de 100 meest veelbelovende Nederlandse jongeren van 2016

Dit is de Jonge 100 van 2016! De 100 meest veelbelovende Nederlandse jongeren t/m 25 jaar die het verschil willen én kunnen maken. Ze vallen op door bijzondere prestaties; bouwen op jonge leeftijd aan bedrijven van de toekomst, maken de wereld beter, entertainen ons en bedenken oplossingen die nog niet bestaan. Daarmee bereiken ze ook nog eens honderdduizenden leeftijdsgenoten, die ze met hun eigen ambities weten te inspireren. Dát zijn de jongeren waaruit de Jonge 100 2016 bestaat.

Awards

Alle genomineerden zijn verdeeld over vier categorieën: Champions, Creators, Idols en Pioneers. Alle 100 jongeren zijn natuurlijk winnaars, maar er worden per categorie ook nog twee awards uitgereikt tijdens de awardshow op 6 oktober. Eén gekozen door het publiek (door middel van stemmen), en één gekozen door de jury. In de jury zitten dit jaar:

  • David Barens – oprichter en uitgever van Ondertussen.nl
  • Eline van der Ende – management B-Brave
  • Agnès Nederhof – hoofdredacteur Ondertussen.nl (hoii!)
  • Barry Paf – radio DJ en ambassadeur van dance4life
  • Robert Zwinkels – doelman bij ADO Den Haag en bestuurslid van ADO in de Maatschappij

Stemmen!

Door te stemmen op jouw favoriet kun jij dus bepalen wie er met een publieksprijs naar huis gaat. Per categorie kun je t/m 2 oktober 23.59 uur één stem uitbrengen via: jonge100.ondertussen.nl.
–> De stembussen zijn inmiddels gesloten!

Check hier De Jonge 100 commercial, die de komende twee weken dagelijks op XITE te zien is:

In samenwerking met Lenovo

Bij Lenovo geloven we dat ‘het beste’ niet bestaat. Er bestaat alleen maar beter. En beter houdt niet op. Bij het ontwerpen van nieuwe producten streven we ernaar om bestaande producten opnieuw uit te vinden. Technologische innovaties die anders zijn, niet om anders te zijn, maar om de productervaring beter te maken. Onze nieuwste Yoga Book is daar een mooi voorbeeld van: een flinterdun tablet met daaraan vast een halo-keyboard die zelfs leert van je typgedrag. Tegelijk is het ook een notepad waarop je kunt schrijven en tekenen, wat direct wordt gedigitaliseerd. Lenovo is vanaf het begin sponsor van De Jonge 100 omdat deze lijst ieder jaar laat zien dat er geen beste is. Alleen ieder jaar weer beter.