Marco Buddingh

Dit is de tussenstand van de Jonge 100 2018!

De uitreiking van de Jonge 100 komt steeds een beetje dichterbij. Het moment waarop veelbelovende jongeren van deze generatie in de spotlight worden gezet en een award in ontvangst mogen nemen. We zijn inmiddels een paar weken onderweg, maar hoe staat het er inmiddels voor?

In de eerste weken is er al ruim 4000 keer gestemd. Welke jongeren hebben al flink campagne gevoerd en stemmen binnen weten te slepen? De tussenstand van de publieksstemmers per categorie is:

Businesshero’s

1. Fleur Lafeber
2. Casper Lemmen
3. Sebastiaan Wolswinkel
4. Josephine Gilissen
5. Jordy Klaas

Champions

1. Elke Lale van Achterberg
2. Mitchell Warmerdam
3. Matthijs de Ligt
4. Jeffrey Herlings
5. Esmee Visser

Meteen stemmen op jouw favoriet kan hier!

Idols

1. Sophie Ousri
2. Linda de Munck
3. Famke Louise
4. Bilal Wahib
5. Martijn Lakemeier

Superhumans

1. Isabelle Petit
2. Boyan Slat
3. Jahkini Bisselink
4. Emma Clemens
5. Roos Schipper

Visionairs

1. Darine el Houfi
2. Gido Krom
3. Nikki Pommer
4. Cesar Majorana
5. Milou Deelen

Sunday Brunch

De 100 jongeren zijn genomineerd in vijf categorieën: Businesshero’s, Champions, Idols, Superhumans en Visionairs. Per categorie wordt één winnaar gekozen. De helft van de stemmen wordt bepaald door het publiek en de andere helft door een vakkundige jury. Daarnaast maakt een van de genomineerden, dankzij hoofdsponsor Lenovo, kans op de Different is Better-award. Op zondag 13 januari worden de awards uitgereikt aan zes winnaars tijdens de exclusieve Jonge 100 Sunday Brunch. Tot en met 28 december 23:59 uur kan er worden gestemd.

Lees ook: De volledige Jonge 100-lijst vind je op ondertussen.nl/jonge100

Ondertussen.nl vindt het belangrijk om de veelbelovende jongeren van deze generatie in de spotlight te zetten. Deze jongeren zijn degenen die de toekomst maken. Of dit nu iemand is die keihard traint om uit te blinken in zijn of haar sport, of iemand die op zoek gaat naar oplossingen om de wereld een stukje beter te maken.

Different is Better

Lenovo-award Met de ‘Different is Better’-award wil Lenovo jongeren aanmoedigen die anders durven zijn en anderen inspireren om niet het geijkte pad te volgen. Ze vallen op doordat ze naar vooruitgang streven en niet ophouden tot de wereld een stukje beter is.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons ook op Instagram en Facebook.

Dit artikel werd al 88 keer gedeeld.