Redactie Ondertussen.nl

Ondertussen.nl gelooft dat je gelukkig wordt als je snapt wat er in de wereld gebeurt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat geluk heb je zelf in de hand. Twee à drie keer per dag proberen we je aan het denken te zetten, door middel van inspirerende, motiverende, herkenbare en verklarende verhalen. Die kunnen gaan van actuele onderwerpen tot persoonlijke ontwikkeling.

Lees hier meer over Ondertussen.nl.

 

Agnès Nederhof (29)

Digital nomad
Reist het liefst de hele wereld over. Kan eenmaal thuis niet zonder koffie en yoga. ✌️
@agnesned      

Annemiek Hummelink (22)

Redacteur
Ik ben Annemiek, 22 jaar oud en afgestudeerd journalist. Ik heb al het geluk gehad dat ik bij verschillende bekende glossy’s heb gewerkt en ben momenteel redactie-coördinator ben! Ik ben vooral dol op kaas, lekker eten en borrelen met vrienden en spelletjesavonden. Daarnaast kan ik ook uren volmaken aan het kijken van slechte TV, voor mij gewoon pleasure, niet guilty.

Avalon Boots (26)

Eindredacteur
Ik ben nieuwsgierig naar ongeveer alles, lach te hard om (mijn eigen) slechte grappen, ben het liefst de hele dag met planten bezig en ik kan niet stilzitten.
@avalon_b      

Birgit van YoungCapital

Britt Willemsen (25)

Freelance redacteur
Dorpsmeisje in de grote stad. Groot fan van Bob Dylan en andere 'oude-lullen' muziek. Gelooft nog steeds niet dat ze echt niet kan zingen.
@britjjee      

Carline van Oijen (25)

Digital nomad
Stuiterbal die graag op reis gaat. Psychologie gestudeerd en observeert daardoor graag andere mensen.

Charlotte Derksen (23)

Freelance redacteur
Nieuwsgierig aagje die vaak 'Waarom?' vraagt en mensen observeert. Heeft liever spijt van iets dat ze heeft gedaan dan niet gedaan. Gelooft dat 'je intuïtie volgen' zeer legitiem is. Schrijft dan ook over het leven, de liefde en zelfontwikkeling.

Chava Bulthuis

Freelance redacteur

Chiem Balduk (18)

Redacteur
Een Achterhoeker die in Utrecht woont. Ik schrijf graag en houd ook van fotografie en video. Hobby's zijn reizen, bier, Georgina Verbaan en de nieuwste muziek ontdekken. En o ja, ik heb schoenmaat 47.
@chiemb      

Ciana Mayam (26)

Freelance redacteur
Ik ben gefascineerd door de huidige datingscene maar vooral gespecialiseerd in single zijn. Mijn artikelen gaan daarom over de miscommunicaties tijdens het daten en andere maatschappelijke onderwerpen die frustraties oproepen.
@itsciana      

Eveline van YoungCapital

Gitte Hessels (21)

Redacteur

Giulia Califano

Freelance redacteur

Hannah van YoungCapital

Henrike van Gelder

Hoofdredacteur

Jaïr Cijntje

Ik ben altijd op zoek naar meer kennis en wijsheid, en ik ben tevens op een missie die te verspreiden. Naast schrijven bezig ik me graag met het maken van video's, gamen, en sporten. Voor Ondertussen.nl passeren vooral artikelen over voedsel, gezondheid en de wetenschap de revue.

Jessica van YoungCapital

Jolisa van YoungCapital

Jouri Altorf

Redacteur
Ik heb een passie voor harde muziek en bier, volgorde niet belangrijk. Daarnaast probeer ik de wereld ietsje duidelijker te maken door middel van achtergronden en nieuwe inzichten.

Lika Verploegen

Redacteur
Waarschijnlijk is uiteten gaan mijn grootste hobby. Of op een zonovergoten terras zitten. Of leuke stukken schrijven over alles wat mijn aandacht trekt. Eigenlijk kan ik niet kiezen, maar gelukkig kan het allemaal tegelijk. Ook word ik hysterisch blij van de muziek van Prince.

Lisette Gerbrands

Coördinator Online

Maartje Hakstege (22)

Redacteur
Eigenaar van een bachelor in Communicatie en aankomend masterstudente Bestuurskunde. Enorm geboeid door alle (on)zin van het leven en de vele randverschijnselen hiervan.

Marijn Gubbens (26)

Redacteur
Ik voorzie impactvolle wereldgebeurtenissen van verklaringen, achtergronden en inzichten. Soms maak ik nog een uitstapje naar wijsheid, psychologie en wetenschap.
@marijngubbens      

Max van Hasenbroek (19)

Freelance-redacteur
Ik drink meer koffie dan iedereen en alles uit Italië vind ik geweldig. Daarnaast permanent te vinden in de krochten van het economische nieuws.
@mvhasenbroek      

Puck Groen (23)

Redacteur
Ik pak alles met veel liefde en positieve energie aan. Naast schrijven haal ik ook veel plezier uit fotograferen en video’s maken. Ik geniet intens van diepgaande gesprekken over het leven in deze gekke wereld.

Roos Ravensbergen (21)

Redacteur
Ik schrijf zo'n beetje over alles en nog wat, omdat ik het liefst alles over alles wil weten. Daarnaast moet ik inmiddels wel het wereldkampioenschap Instagramstalken hebben gewonnen. #nieuwsgieriglife
@roos_ravensbergen      

Rosa Lee Szarzynski (24)

Redacteur
Ik heb een passie voor schrijven en lekker eten. Verder ben ik bezig om mijn record tentoonstellingen bezoeken te verbeteren (vorig jaar waren het er al 100!) en interview ik graag jong talent en BN'ers. Je maakt me blij met een reisje naar Parijs of door mijn artikelen te lezen.

Rosan de Vos (24)

Redacteur

Sander van YoungCapital

Sophie Falkena (24)

Redacteur
Nieuwsgierige en avontuurlijke twintiger die heel graag reist en eet. En dan het liefst tegelijk. Volgt in het leven de zon en haar intuïtie, daar word ze het gelukkigst van. Staat altijd open voor nieuwe culturen, verhalen en mensen om daar vervolgens over te schrijven.
@foodandspots      

Suzanne van Schaik

Redacteur

Tessa Ham (21)

Redacteur
Ik kan onder de douche net zo goed dansen als Beyoncé. Lust áltijd wel een biertje. Of koffie. Ik word maar moeilijk volwassen. En ben verslaafd aan schrijven. Je kunt me herkennen aan mijn wallen. #hangentottiethoogte
@tessahamham      

Tijmen van Velsen (25)

Redacteur

Vera Bosch (23)

Redacteur

Yanís Moreira (24)

Freelance redacteur
Ik vind mezelf normaal en anderen maar raar. Ik vouw m'n lichaam maar al te graag in ingewikkelde yogahoudingen en tik weleens wat over kunst (het liefst tegelijk). Ik hou net zoveel van de zon als van pindakaas.
@yanismoreira