Redactie Ondertussen.nl

Ondertussen.nl gelooft dat je gelukkig wordt als je snapt wat er in de wereld gebeurt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat geluk heb je zelf in de hand. Twee à drie keer per dag proberen we je aan het denken te zetten, door middel van inspirerende, motiverende, herkenbare en verklarende verhalen. Die kunnen gaan van actuele onderwerpen tot persoonlijke ontwikkeling.

Lees hier meer over Ondertussen.nl.

 

Agnès Nederhof (28)

Hoofdredacteur
Reist het liefst de hele wereld over. Kan eenmaal thuis niet zonder koffie en yoga. ✌️
@agnesned      

Avalon Boots (24)

Redacteur
Ik ben nieuwsgierig naar ongeveer alles, lach te hard om slechte grappen, deel mijn dag via Snapchat en ik kan niet stilzitten.
@avalon_b      

Britt Willemsen

Freelance redacteur

Chava Bulthuis

Redacteur

Fleur Nieuwland

Blond haar, blauwe ogen en dan is het meeste wel gezegd. Werkt als content- en projectmanager bij 2keer.nl. Een chaoot met een gat in de hand en doet vooral eerst en denkt dan pas na.

Jorn van Vrijaldenhoven (22)

Redacteur
Student Media en Cultuur aan de Uva, die houdt van sporten, uitgaan, boven op het nieuws zitten of de ballen uit mijn broek lachen om één of andere leipe video of mijn vrienden.
@jorntomas      

Marijn Gubbens (24)

Redacteur
Een cynische journalistiekstudent die graag een drankje naar binnen haalt, games speelt, harde muziek luistert en films kijkt. Het liefst tegelijk. Gaat overal te diep op in. Gigantische nerd. Verder ben ik best een prima kerel. Soms.
@marijngubbens      

Noud van de Louw

Stagiair

Rosan de Vos

Redacteur

Suzanne van Schaik

Redacteur

Tessa Ham (19)

Redacteur
Ik kan onder de douche net zo goed dansen als Beyoncé (#funfact). Lust áltijd wel een biertje. Of koffie. En ben verslaafd aan schrijven. Je kan me herkennen aan mijn wallen. #hangentottiethoogte
@tessahamham      

Yanís Moreira

Freelance redacteur

Chiem Balduk (18)

Blogger
Een Achterhoeker die in Utrecht woont. Ik schrijf graag en houd ook van fotografie en video. Hobby's zijn reizen, bier, Georgina Verbaan en de nieuwste muziek ontdekken. En o ja, ik heb schoenmaat 47.
@chiemb