Redactie Ondertussen.nl

Ondertussen.nl gelooft dat je gelukkig wordt als je snapt wat er in de wereld gebeurt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat geluk heb je zelf in de hand. Twee à drie keer per dag proberen we je aan het denken te zetten, door middel van inspirerende, motiverende, herkenbare en verklarende verhalen. Die kunnen gaan van actuele onderwerpen tot persoonlijke ontwikkeling.

Lees hier meer over Ondertussen.nl.

 

Agnès Nederhof (29)

Hoofdredacteur
Reist het liefst de hele wereld over. Kan eenmaal thuis niet zonder koffie en yoga. ✌️
@agnesned      

Avalon Boots (25)

Eindredacteur
Ik ben nieuwsgierig naar ongeveer alles, lach te hard om (mijn eigen) slechte grappen, ben het liefst de hele dag met planten bezig en ik kan niet stilzitten.
@avalon_b      

Britt Willemsen (25)

Dorpsmeisje in de grote stad. Groot fan van Bob Dylan en andere 'oude-lullen' muziek. Gelooft nog steeds niet dat ze echt niet kan zingen.
@britjjee      

Charlotte Derksen (23)

Freelance redacteur
Nieuwsgierig aagje die vaak 'Waarom?' vraagt en mensen observeert. Heeft liever spijt van iets dat ze heeft gedaan dan niet gedaan. Gelooft dat 'je intuïtie volgen' zeer legitiem is. Schrijft dan ook over het leven, de liefde en zelfontwikkeling.

Chava Bulthuis

Freelance redacteur

Chiem Balduk (18)

Redacteur
Een Achterhoeker die in Utrecht woont. Ik schrijf graag en houd ook van fotografie en video. Hobby's zijn reizen, bier, Georgina Verbaan en de nieuwste muziek ontdekken. En o ja, ik heb schoenmaat 47.
@chiemb      

Ciana Mayam (26)

Freelance redacteur
Ik ben gefascineerd door de huidige datingscene maar vooral gespecialiseerd in single zijn. Mijn artikelen gaan daarom over de miscommunicaties tijdens het daten en andere maatschappelijke onderwerpen die frustraties oproepen.
@itsciana      

Henrike van Gelder

Hoofdredacteur

Jaïr Cijntje

Ik ben altijd op zoek naar meer kennis en wijsheid, en ik ben tevens op een missie die te verspreiden. Naast schrijven bezig ik me graag met het maken van video's, gamen, en sporten. Voor Ondertussen.nl passeren vooral artikelen over voedsel, gezondheid en de wetenschap de revue.

Lisette Gerbrands

Coördinator Online

Marijn Gubbens (25)

Redacteur
Ik voorzie impactvolle wereldgebeurtenissen van verklaringen, achtergronden en inzichten. Soms maak ik nog een uitstapje naar wijsheid, psychologie en wetenschap.
@marijngubbens      

Max van Hasenbroek (17)

Ik drink meer koffie dan iedereen en alles uit Italië vind ik geweldig. Daarnaast permanent te vinden in de krochten van het economische nieuws.
@mvhasenbroek      

Roos Ravensbergen (19)

Redacteur
Ik schrijf zo'n beetje over alles en nog wat, omdat ik het liefst alles over alles wil weten. Daarnaast moet ik inmiddels wel het wereldkampioenschap Facebookstalken hebben gewonnen. #nieuwsgieriglife
@roos_ravensbergen      

Rosan de Vos

Redacteur

Suzanne van Schaik

Redacteur

Tessa Ham (21)

Redacteur
Ik kan onder de douche net zo goed dansen als Beyoncé. Lust áltijd wel een biertje. Of koffie. Ik word maar moeilijk volwassen. En ben verslaafd aan schrijven. Je kunt me herkennen aan mijn wallen. #hangentottiethoogte
@tessahamham      

Tijmen van Velsen (25)

Redacteur

Vera Bosch (23)

Redacteur

Yanís Moreira (24)

Freelance redacteur
Ik vind mezelf normaal en anderen maar raar. Ik vouw m'n lichaam maar al te graag in ingewikkelde yogahoudingen en tik weleens wat over kunst (het liefst tegelijk). Ik hou net zoveel van de zon als van pindakaas.
@yanismoreira