Twitter/DuckFanAccount

Ook jij bent verliefd op Lauren (21) na het lezen van haar Tinder bio

Jij hebt waarschijnlijk moeite om ook maar één normale match te scoren op Tinder. De 21-jarige Lauren daarentegen krijgt gewoon huwelijksaanzoeken door haar Tinder bio, nadat ze die in een dronken bui had veranderd. Toen ze de volgende ochtend wakker werd, was haar profiel namelijk viral gegaan. “Ik wilde de olifant in de kamer bespreken”, vertelt ze. “Die olifant was in dit geval dat ik een lichaamsdeel mis. Zelfspot is voor mij de beste manier om met mijn handicap om te gaan.” Met die instelling heeft het meisje uit San Diego de beste Tinder bio ooit geschreven. Oordeel zelf maar:

Bij de omschrijving van haar werk heeft Lauren: ‘Arms dealer’ ingevuld. De rest van haar bio is net zo hilarisch:
“Hands down the best catch on Tinder
face 10/10
body 9/10
personality 20/10
arms 1/2”

Het ongeluk

Vorig jaar verloor Lauren haar arm bij een ongeluk met haar bromfiets. “Ik reed te hard en verloor controle over het stuur. Ik kwam keihard tegen een bord terecht, die mijn arm eraf sneed. Hij moest geamputeerd worden. Natuurlijk had ik het zwaar in het begin”, vertelt ze. “Ik kon geen grapjes over mijn arm aan. Maar toen begon ik ze zelf te vertellen en hielp het me het ongeluk te verwerken.”

Humor heelt.

Acceptatie

Naast grapjes deelt ze ook foto’s van haarzelf, waar ze geen moeite doet om te verbergen dat ze haar linkerarm mist. “Ik schaam me niet voor mijn beperking”, zegt ze. “En dat zouden anderen ook niet moeten doen. Mensen vragen me altijd dingen als: hoe strik je nu je veters? Of: hoe kleed je je nu aan? Natuurlijk zet het je leven op z’n kop. Maar geamputeerden kunnen nog gewoon alledaagse dingen doen hoor.” Door haar openheid over leven met één arm, krijgt ze vaak berichtjes van andere mensen die vertellen hoe erg Lauren ze helpt te accepteren dat ze een ledemaat missen.

Lees ook: Daten is nog nooit zo ingewikkeld geweest: laten we stoppen assholes te zijn

Wij snappen wel waarom het hele internet massaal Lauren wil daten.


Dit artikel werd al 115 keer gedeeld.