Margarita Zharova

Welk Idol behoort volgens jou op de Jonge 100 van 2017?

In een tijd waar rampen, oorlogen en angst de boventoon voeren in het nieuws, willen wij juist vooruit kijken. Verslag doen van een toekomst die wordt gevormd door ondernemende jongeren met frisse ideeën en bijzondere talenten. Jongeren die geen genoegen nemen met hoe het nu gaat, maar die gedreven op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing. Daarom organiseren wij elk jaar de Jonge 100. Dit is de lijst van de 100 meest veelbelovende jongeren t/m 25 jaar van Nederland.

Categorie Idols

De Jonge 100 bestaat uit vier categorieën: Champions, Creators, Idols en Pioneers. In de categorie Idols worden jonge creatievelingen met verschillende talenten genomineerd. Zoals YouTuber Jessie Bosch, die met veruit de meeste stemmen van alle genomineerden publiekswinnaar van 2016 was. Of zoals de jurywinnaar van 2016: Broederliefde. Zij verbraken een record dat al sinds 2003 op naam van Frans Bauer stond.

Dus: welke Idol heeft in 2017 zo iets vets bereikt dat hij of zij een plekje op de Jonge 100 van 2017 verdient? Laat het via deze link weten en misschien wordt hij of zij door de jury wel voor de Jonge 100 geselecteerd!

Enne, ook voor jou zit daar een voordeeltje aan. Want je maakt meteen kans op twee gastenlijstplekken voor de Jonge 100 award show eind oktober. Doen dus!