Unsplash

Heb je ééééven voor mij?

Ondertussen.nl gelooft dat je gelukkig wordt als je snapt wat er in de wereld gebeurt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat geluk heb je zelf in de hand. Twee à drie keer per dag proberen we je aan het denken te zetten, door middel van inspirerende, motiverende, herkenbare en verklarende verhalen. Die kunnen gaan van actuele onderwerpen tot persoonlijke ontwikkeling.

Maar is dat ook waar jij als lezer op zit te wachten? Want dat is wel waar het om gaat. Dat we verhalen maken die jij interessant vindt, en waar je iets van opsteekt. Om dit type artikelen te kunnen blijven schrijven moeten we wel weten waar je nou graag over wil lezen. Wil je tips krijgen over werken of stage in het buitenland? Heb je vragen over seks die je niet hardop durft te stellen maar waar je wel over wil lezen bij ons? Of wil je juist weten hoe je jouw lichaam fitter krijgt: lichamelijk en geestelijk?

Win-win

Wij willen heel graag weten waar jij over wil lezen, zodat we nog beter snappen waar we over moeten schrijven. Maar ook zijn we nieuwsgierig naar op welk moment van de dag je leest, en of er onderwerpen zijn die je mist. Daarom hebben we een vragenlijst voor je opgesteld. Misschien denk je nu wel “Oh nee!”. Dat hopen we natuurlijk niet. Is dat toch het geval? Bedenk dan gewoon even dat het maar een paar minuutjes van je tijd kost, en dat je er uiteindelijk zelf ook iets aan overhoudt. Namelijk dat we nog leukere artikelen kunnen plaatsen op Ondertussen.nl. Win-win toch?

Hier ist-ie: