Afbeelding via Target

Nostalgie ten top: de opblaasstoel uit de 90’s is terug van weggeweest

Ben je geboren in de jaren ’90? Grote kans dat er ook bij jou ofwel de Spice Girls, ofwel The Backstreet boys uit je speaker knalde. Een beetje op MSN met de mensen kletsen die je de hele dag al op school gesproken had. Of juist met die jongen die je niet in het echt aan durfde te spreken, maar waarmee je op MSN eindeloze gesprekken had. Met een beetje geluk stond er een computer in je slaapkamer, dan had je geen last van zeurende ouders die vonden dat je de telefoonlijn te lang bezet hield. En in deze slaapkamer was, naast de posters van alle popsterren die je verzamelde, ook een opblaasstoel te vinden. Goed nieuws: want deze opblaasstoel is terug van weggeweest.

Nostalgie

Hoewel de stoel nooit echt heel erg lekker heeft gezeten, en je misschien eerder ernaast lag dan dat je erop zat, is het toch echt een nostalgisch item uit de jaren 90. En misschien dat de kans juist daarom zo groot is dat ook jij straks een wijntje aan het drinken bent op zo’n hysterische opblaasstoel.

Het Amerikaanse bedrijf Target plaatste de stoel afgelopen week op Facebook en daar ging het vrijwel meteen los. De stoelen zijn in verschillende versies te verkrijgen, namelijk in de glitterkleuren roze en goud en in het blauw en doorzichtig. Eén nadeel: de stoel is op dit moment alleen in Amerika te koop. Maar grote kans dat het binnenkort ook gewoon in Nederland te vinden is, zoals dat meestal gaat met grote hypes in Amerika. Denk aan alle enorme unicorns die je tegenwoordig in het water ziet drijven. Het is gewoon een kwestie van afwachten. 😉

Lees ook: Hoe nostalgie ons een een instant beter gevoel geeft

Enthousiasme

Ook op Twitter toonden de mensen hun enthousiasme over de comeback van deze opblaasstoel:

Even de lavalamp uit het stof halen en de glow in the dark sterren weer op het plafond plakken en je bent helemaal weer good to go.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons ook op Instagram en Facebook.