Unsplash

Mannen: van bier word je beter in bed

Goed nieuws? Dat is een beetje een understatement. Dit is fantastisch nieuws! Bier is niet het meest sexy drankje (misschien wel het minst sexy drankje, maar goed). Toch weet sexpert (sex therapist) Kat van Kirk het zeker: van bier word je beter in bed. Halleluja!

Maar uhm… hoe?

Bier bevat veel fyto-oestrogenen, dat is één of ander stofje dat ervoor zorgt dat het klaarkomen van de man wordt uitgesteld. In andere woorden: mannen kunnen door bier langer van de seks genieten. En dit punt is dus ook heel chill voor de vrouwen onder ons. 😉

Anderen lazen ook: Dit is waarom je het nooit bij één biertje kunt laten.

En dat niet alleen! Bier helpt je ook nog eens in de mood te komen. Als je een Guinness weg tikt, zorgt het ijzer ervoor dat je bloed beter gaat circuleren. Overal, maar meest belangrijk, dus ook in de jongeheer. Bovendien zitten er in Guinness veel vitaminen en mineralen. Een Guinness op z’n tijd zorgt dus voor een betere gezondheid en een beter hart. Dat betekent dat je moeilijke standjes langer kunt volhouden. Daar teken je voor, toch?

Mocht dat nou toch niet helpen, kan je altijd het biertje 50 Shades of Green van brouwerij Innis & Gunn proberen. Deze bier is speciaal gemaakt om je performance in bed te verbeteren.

Drink met mate

Oh en heren, onthoud wel dat dit feitje níét klopt als je liters bier ophebt en niet meer recht kan lopen. 😉

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons ook op Instagram en Facebook.