Flickr/Casa Thomas Jefferson

Zo geef je zelfs de moeilijkste vader een top Vaderdag-cadeau

Vaderdag komt er weer aan (17 juni, niet vergeten!) en als je, net als ik, een vader hebt waar bijna onmogelijk iets leuks voor te kopen is, kun je vast¬†wel wat tips gebruiken. Vroeger kon je nog wel wegkomen met een zelfgemaakte tekening of een ander ‘kunstwerkje’, maar helaas is dat nu wel anders. Nou ja, je kunt het natuurlijk proberen. ūüėČ Om je heel wat cadeaustress te besparen, gingen wij op onderzoek uit om je te helpen tot het¬†beste cadeau voor jouw vader te komen.

Quality time

Dit is misschien wel het leukste cadeau dat je kunt geven. Stel voor om samen een dagje door te brengen, bijvoorbeeld door een wandeling te maken, samen een sport te doen (vissen valt vaak in de smaak), of plan een leuk uitje met het hele gezin. Als je echt flink uit wilt pakken en je hebt veel boers en/of zussen om de kosten mee te delen, denk dan bijvoorbeeld eens aan een ballonreis. Voor jullie zelf ook te gek!

Foto: UnsplashFoto: Unsplash

 Wijn is altijd fijn

De wijnen van Greetz zijn ook een aanrader voor Vaderdag. Ze hebben een uitgebreide collectie van¬†bijzondere wijnen¬†(al vanaf ‚ā¨9,95) die je op Vaderdag kunt laten bezorgen. Je kunt zelfs van enkele wijnen de etiketten personaliseren door zelf een tekst of foto toe te voegen. Leuk zijn ook de aanraders van wijnkenner Harold Hamersma, die enkele wijnen heeft beoordeeld en geselecteerd als tip. Helemaal makkelijk is ook dat je gelijk een van de leuke¬†kaartjes¬†kunt¬†meesturen. Ben je meteen¬†compleet!

Read all about it

Veel vaders houden van boeken, het liefst spannende. Daarom is¬†dit ook¬†vaak het go-to cadeau op vaderdag. Maar je kunt ook een fotoboek maken, met allemaal foto’s van jullie en de familie erin. Kost misschien iets meer werk, maar het heeft zoveel meer betekenis. En dan is het toch¬†nog eens een zelfgemaakt ‘kunstwerkje’. ūüėČ

Lees ook: Zo lees je straks óók vijf boeken thuis, in plaats van alleen op vakantie

Toon interesse

Elke vader heeft een hobby. En bij elke vader is die anders. Of het nou leuke gadgets verzamelen, hardlopen, vissen, koken of plaatjes draaien¬†is – er is altijd wel wat. Als je een tijdje van tevoren al goed begint te luisteren naar welke dingen hij vaak doet (dit weet je waarschijnlijk al, maar spits toch nog even je oren), vind je op Radbag¬†zo iets wat daar goed bij past.¬†Iedereen is¬†blij met dit soort cadeaus, want het betekent dat je naar ze hebt geluisterd en oprecht ge√Įnteresseerd bent.

Foto: UnsplashFoto: Unsplash

Een etentje

Met een etentje zit je nooit fout. Of het nou bij jou is, bij je vader thuis of in een restaurant. Als je een beetje kunt¬†koken zou ik het vooral bij jou thuis doen, dan is het nog meer een cadeau. Je verzint een leuk menu’tje, doet boodschappen, maakt alles klaar en ruimt alles op. Dat kan natuurlijk ook als je nog bij je ouders woont, als je er maar voor zorgt dat het echt een cadeau is. En dus niet je ouders alles laten opruimen, h√©?