Marco Buddingh

Even voorstellen: dit zijn de Idols van de Jonge 100

De Idols van de Jonge 100 zijn de muzikanten waar we geen genoeg van krijgen, de acteurs die ons even in een andere wereld laten wanen en de modellen die het internationaal maken. Naast dat deze jongeren keihard werken, hebben ze bakken vol talent. Door hun prestaties inspireren ze andere jongeren om ook het beste uit zichzelf te halen. Maak kennis met ‘onze’ Idols.

Meteen stemmen op jouw favoriet kan hier!

Buddy Vedder (24)

Buddy is een Nederlandse stemacteur, acteur, danser, zanger en presentator. Hij werd bekend door zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden en als winnaar van het tv-programma Dance Dance Dance. Hij verliet GTST in 2017 om zich te focussen op acteren en zingen. In 2018 was hij onder te zien in de film Elvy’s Wereld So Ibiza.

Famke Louise (19)

Famke is vlogger, model en zangeres. Ze heeft sinds 2016 haar eigen YouTube-kanaal, waar ze onder andere vlogs over mode en schoonheid post. Eind 2017 scoorde ze hits met de nummers Op Me Monnie en Vroom. Ze ontving op social media bakken met haat op haar videoclips. In 2018 werd een documentaire over haar leven gemaakt en over hoe ze omgaat met de haatreacties.

Ruba Zai (25)

Ruba werd het eerste model met een hoofddoek op de cover van Cosmopolitan, was het gezicht van onder andere Dolce & Gabbana en inspireert jonge meiden over de hele wereld met haar filmpjes op Instagram en YouTube. Ze kreeg een nominatie voor The Best Social Awards in de categorie Beste Personality.

Linda de Munck (23)

Linda maakt sinds 2010 video’s op YouTube. In haar video’s praat ze openhartig over seks. Ze wil jongeren laten weten dat ze niet de enige zijn die masturberen, porno kijken en andere seksuele dingen doen. De Munck wil taboes bespreekbaar maken.

Maan de Steenwinkel (21)

Maan won in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland. Het was het begin van haar carrière als zangeres. Ze bracht haar eerste single Perfect World uit, die werd geproduceerd door top-dj Hardwell. De track kwam binnen in de Top 40, bij 100% NL en belandde op nummer 1 in de iTunes chart. Haar tweede single Ride It werd ook een hit. Maan is nog op zoek naar haar eigen stijl, maar weet wel wat ze wil: uitverkochte zalen.

Vinchenzo Tahapary (19)

Vinchenzo werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland 2017. Hij haalde de finale en werd derde. Tijdens die finale zong hij zijn eerste single Steady Love. Later dat jaar maakte hij zijn tweede single: Daily, die binnenkwam in de Top 40. In 2018 presenteerde hij de populaire tracks Headphone en Craving aan de wereld.

Lil’ Kleine (24)

Lil’Kleine begon op achtjarige leeftijd al met acteren, dansen en rappen. Al snel werd duidelijk dat hij een grote rapper in spé was. De jonge Lil’ Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, kwam Rapper Baas B. toevallig tegen op straat en rapte voor hem. Baas B. zag zijn talent en nodigde hem vaker uit om samen te rappen. Met zijn vriend Ronnie Flex maakte hij in 2015 het nummer Drank & Drugs, dat op nummer 1 verscheen in de Top 100 en waar hij een dubbel platina plaat voor kreeg.

Dzifa Afi Kusenuh (23)

Kusenuh maakte al in 2007 haar acteerdebuut in Villa Neuzenroode. Landelijke bekendheid kreeg ze pas in 2011, als testteamlid van Checkpoint. Ze maakte haar debuut in het vijfde seizoen van dit programma. Ini 2018 co-presenteert Kusenuh Zapplive. Daarnaast speelde ze in de telefilm Gelukszoekers en werd bekendgemaakt dat ze de nieuwe presentatrice werd van de BNN-webserie Drugslab.

Naaz Mohammad (20)

Naaz is een Nederlands singer-songwriter. Ze kreeg een streng islamitische opvoeding en mocht geen muziek maken. Toen het gezin een auto ongeluk kreeg besefte haar ouders dat het leven kort is. Naaz mocht zingen en dat deed ze. Het introverte meisje dat gepest werd op school bloeide op en groeide uit tot een talentvolle zangeres. Ze werd bekend met haar nummers Words en Up to Something. In 2018 bracht zij haar eerste EP uit: Bits Of Naaz.

Isadee Jansen (19)

Isadee won de finale van Curvy Supermodel 2018. Ze is blij dat er eindelijk een modellenwedstrijd is voor vrouwen met rondingen, want niet iedereen heeft maatje 32. Ze wil laten zien dat vrouwen met een plus size maat, of normale maat zoals Jansen het noemt, ook mooi zijn.

Broederliefde

Broederliefde is een rapgroep uit Rotterdam, bestaande uit vijf rappers: vijf leden: Emms (Emerson Akachar), Jerr (Jerzy Rocha Livramento), Sjaf (Javiensley Dams), Edson (Edson Cesar) en Mella (Melvin Silberie). De groep werd gevormd door een stel voetbalvrienden die samen de studio in doken. Ze treden veel op en scoren de ene na de andere hit, waaronder de EP Gevoelig Feestje en Hard Work Pays Off (met de Spotify- en YouTube-hit Alaka). Met het album ‘Hard Work Pays Off 2 stond de groep in de zomer van 2016 wekenlang op nummer 1 in de Album Top 100.

Sophie Ousri (20)

Sophie doet pranks op YouTube en wil daarmee zoveel mogelijk mensen laten lachen. Ze maakt parodieën op nummers van grote artiesten, waaronder het nummer Loterij van Ronnie Flex en Lil’ Kleine. Voor haar vlogs ontmoette ze beroemdheden, als zangeres Demi Lovato en singer-songwriter Shawn Mendes.

Alkan Cöklü (24)

Alkan is een Nederlands acteur en presentator. Hij speelt de gevluchte Afghaanse dokter Amir Nazar in Goede tijden, slechte tijden. Cöklü vindt het erg belangrijk dat er aandacht komt voor het leven van vluchtelingen. Hij besloot een documentaire te maken waarin hij vluchtelingen interviewt over hoe het is om te moeten vluchten naar een onbekend land.

Freddy Moreira (22)

Freddy kocht op zijn veertiende zijn eigen draaitafel. Inmiddels vliegt hij de hele wereld over voor optredens. Hij bracht onder andere de tracks Wine Line An Animal en Don’t Look Any Further uit. In 2017 mixte hij de Mood For Loving en kwam voor het eerst in de Tipparade.

Monica Geuze (24)

Monica is één van de populairste Nederlandse vlogsters. Ze maakt onder meer vlogs over haar dagelijks leven. Haar YouTube-kanaal heeft inmiddels  meer dan 500.000 abonnees. Van september 2015 tot mei 2017 was ze een van de presentatoren van Concentrate. In mei 2017 publiceerde ze haar boek, My way, waarin ze vertelt over haar leven als vlogger.

Klik hier om alle jongeren op de Jonge 100 te checken! 

Tobias kersloot   (22)

Tobias Kersloot is een Nederlands acteur die in 2009 begon met acteren via de opnames voor de televisieserie VRijland. Hij speelde drie seizoenen de rol van Jesse Jaspers. Tussendoor speelde hij gastrollen in andere series en in enkele korte films zoals Moordvrouw, Klem en Van God Los.

Bilal Wahib (19)

Bilal timmert hard aan de weg als acteur. Hij is net negentien jaar en heeft al veel mooie projecten op zijn CV mogen zetten zoals Spangas, Koefnoen, Broeders en Fissa. Alsof het acteren alleen niet genoeg is voor dit acteertalent kan hij op muzikaal gebied nog wel eens gaan verrassen.

Martijn Lakemeier (25)

Lakemeier maakte op 15-jarige leeftijd zijn filmdebuut in de speelfilm Oorlogswinter (2008), naar het gelijknamige boek van Jan Terlouw. Hij is de jongste winnaar van de Gouden Kalf voor beste acteur tot nu toe. Hij ontving de Nederlandse film award voor zijn rol in de film Winter in Warmte. Voor dezelfde rol wint hij de Rembrandt Award voor beste acteur.

Jonas Smulders (24)

Met een Gouden Kalf op zijn 21ste en zijn verkiezing tot Shooting Star in Berlijn is Jonas Smulders een van de meest veelbelovende acteurs van zijn generatie. Op het internationale filmfestival van Berlijn, Berlinale, werd hij verkozen tot Shooting Star.

Chris Peters (23)

Dankzij zijn rol als Tonio in de gelijknamige film uit 2016 brak Chris door als acteur. Bij het grote publiek werd hij bekend dankzij zijn rol in Penoza (2016-2017). Hij wordt omschreven als een intrigerende acteur die tegenstellingen verenigt en speelde ook in Moordvrouw, Ka-Blamm en Romeo & Julia.

Martin Garrix (22)

Martijn werd internationaal bekend met zijn nummer Animals. In 2018 kreeg hij voor het derde jaar op rij de titel van populairste dj ter wereld. Naast dj is hij ook nog muziekproducent. In 2016 lanceerde hij zijn eigen platenlabel STMPD RCRDS.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons ook op Instagram en Facebook.