Unsplash

7 dingen die je wil weten over het beste standje ooit: doggy style

Laten we even eerlijk zijn: doggy style is toch wel het beste standje. Iedereen vindt het chill, het is fijn voor allebei en het beste voordeel: je kan allebei nog gewoon tv blijven kijken. Oké, dat is natuurlijk niet het beste voordeel maar het is wel een mooi iets. Maar om eerlijk te zijn, als je geneigd bent om tv te kijken tijdens je liefdesworstelen, is er waarschijnlijk iets niet helemaal snor.

Lees ook: Waarom iedereen – ja, ook vrouwen – vandaag een orgasme moet krijgen

Maar goed, terug naar het onderwerp. Daarvoor zijn we hier. Behalve het feit dat doggy het best standje is, zijn er nog andere dingen die je wil weten over de positie.

Het is oud, echt superoud

De oude Grieken en Romeinen hadden het ook al over het standje in kunst en literatuur. De Romeinse filosoof Lucretius raadde het standje aan om als je zwanger wilde worden.

Doggy style is ontzettend divers

Je kan over van alles gebogen worden, een stoel, een kussen, een bank, je bord. Bovendien is doggy style een begin van veel meer standjes zoals downward dog (zoals de yogapositie), de froggy of reverse cowboy.

Het is niet alleen voor vaginale seks

Orale en anale seks past ook perfect bij het standje. En allemaal wordt het doggy style genoemd. Gewoon proberen zou ik zeggen!

Er zijn ontzettend veel liedjes die het over doggy style hebben

Sterker nog, volgens Genius zijn er meer dan 1.600 liedjes die het standje noemen. Daar kun je veel plezier mee hebben.

Het maakt het veel makkelijker om diep te penetreren, en dus de g-spot te raken

Perfect dus voor vrouwen die van diep graven houden, en eigenlijk voor elke man ooit.

Het is een favoriet voor vele mannen

In een Women’s Health poll gaven veel mannen aan dat doggy style hun favoriete standje is. Vraag maar eens rond bij je mannelijke vrienden. Wedden dat veel van hen dit beamen.

Je kan tijdens het standje wat andere dingen proberen zoals aan haren trekken en spanken

Zorg wel dat je het eerst erover hebt, en elkaars gevoelens respecteert! Bij seks is het natuurlijk belangrijk dat iedereen zich goed en op zijn gemak voelt bij wat jullie doen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons ook op Instagram en Facebook.

Dit artikel werd al 46 keer gedeeld.