Lenovo
Lenovo

Dit is de Jonge 100 van 2018! De lijst van de meest veelbelovende en inspirerende jongeren t/m 25 jaar van Nederland.

What?
Jaarlijks stelt Ondertussen.nl in samenwerking met Lenovo de Jonge 100 samen: de lijst van de 100 meest veelbelovende en inspirerende jongeren van Nederland, tot en met 25 jaar. De bekend making van Jonge 100 van 2018 is op zondag 13 januari.

Why?
In een tijd waar rampen, oorlogen en angst boventoon in het nieuws voeren, willen wij vooruit kijken. Verslag doen van een toekomst die wordt gevormd door ondernemende jongeren met frisse ideeën en bijzondere talenten. Jongeren die geen genoegen nemen met hoe het nu gaat, maar die gedreven op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing.

What’s in it for them?
Alle 100 jongeren op de lijst zijn winnaars, en dat is zeker een vermelding op je cv waard. In je Instagram-bio zelfs. 😉 Maar het podium dat we bieden, gaat verder dan de Jonge 100 en Ondertussen.nl. Voor een aantal jongeren is het zelfs het extra zetje in hun carrière. Voorgaande jaren zijn genomineerden in de uitzending geweest bij Koffietijd, RTL Late Night en RTL Live, op de radio geïnterviewd door FunX, 3FM en BNR Nieuwsradio en op YouTube-kanalen zoals Concentrate gekomen. Maar ook on- en offline wordt er veel over geschreven.

Who wins?
De 100 jongeren zijn verdeeld over vier categorieën. Champions, Visionairs, Idols, Businesshero’s en Superhumans. Naast dat zij alle 100 winnaars zijn, ontvangen per categorie twee genomineerden een award. Eén gekozen door het publiek (door middel van stemmen), en één gekozen door de jury.

In totaal winnen zes genomineerden dus een award. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen ze ook nog een aantal mooie cadeaus:
– 1 kaart voor TEDxAMSTERDAM
– 1 overnachting in een privé twin kamer bij Generator Hostels
– Een maand lidmaatschap bij TrainMore
– Florence Pérès – Digital Detox [TerraLannoo]
– Junko Takahashi – Zo word je honderd [Xander Uitgevers]
Lenovo goodies
– Een Rockbook van On The Rocks
FIRST Athletes Energy Gum

Daarnaast kiest partner Lenovo iemand uit de lijst, die zij in het bijzonder bewonderen in het volgen van zijn of haar eigen, unieke weg. Diegene wordt beloond met de Lenovo ‘Different is Better’ award!

Voting
Per categorie kun je éénmalig stemmen op jouw favoriet. In totaal kun je dus vier keer een stem uitbrengen. Stemmen kan t/m vrijdag 28 december 2018, 23.59 uur.

When?
Op zondag 13 januari 2019 vindt de exclusieve Ondertussen.nl Jonge 100 Sunday Brunch in Amsterdam plaats, waar alle 100 jongeren op de lijst voor worden uitgenodigd. Tijdens dit event worden de zes winnaars bekend gemaakt, zijn er inspirerende sprekers en is er tijd om te netwerken.

Andere vragen? Stuur een mailtje naar redactie@ondertussen.nl.