Dit zijn de 100 meest veelbelovende jongeren van 2017!

Ze vallen op door bijzondere prestaties; bouwen op jonge leeftijd aan bedrijven van de toekomst, entertainen, maken de wereld beter en bedenken oplossingen voor problemen waarvan velen niet eens wisten dat ze bestonden. Daarnaast bereiken ze honderdduizenden leeftijdsgenoten, die ze met hun ambities inspireren. Dát zijn de jongeren waar de Jonge 100 van 2017 uit bestaat.

Klik hier om alle jongeren op de Jonge 100 te checken! 

Stemmen

De Jonge 100 is de lijst van de 100 meest veelbelovende en inspirerende jongeren t/m 25 jaar van Nederland, die Ondertussen.nl jaarlijks samenstelt. De genomineerden worden onderverdeeld in vier categorieën: Champions, Creators, Idols en Pioneers. Per categorie kun je eenmalig stemmen, in totaal dus vier keer. Stemmen kan tot 22 oktober 23:59 uur. Om iedereen een gelijke kans te geven, zijn er naast de vier publiekswinnaars ook vier jurywinnaars.

Aan alle acht winnaars worden op 29 oktober tijdens de exclusieve Jonge 100 Sunday Brunch de awards uitgereikt. Daarnaast ontvangt één van de 100 jongeren de Lenovo ‘Different is Better’ award. De presentatie van de Awards ligt in handen van Thomas Cox.


Dit artikel werd al 23 keer gedeeld.