Zo gebruik je een jaderoller om je huid optimaal te laten shinen

Heb je je wel eens afgevraagd hoe je je huid nou écht mooi kan houden? Of misschien ben je iemand die van luxe houdt, maar dan het liefst voor de wat zachtere prijsjes. Als je ooit in een beautysalon bent geweest, dan ben je vast wel bekend met een roller. Zo eentje waarmee je gezicht als het ware gemasseerd wordt. Dan denk je misschien ‘cool, dit wil ik ook in huis’. Om er vervolgens achter te komen dat deze voor een absurde prijs verkocht worden. Tot nu. Want de Coucou club heeft een jaderoller op de markt gebracht die ook nog eens goed te betalen is.

Jade-wat?

Voor degenen die net wat minder bekend zijn in beauty-land: een jaderoller is een rollertje waarmee je je gezicht kunt masseren. Het voelt niet alleen lekker, er zitten ook nog flink wat voordelen aan. Helemaal omdat deze van jade is gemaakt, je weet wel: die prachtige groene edelsteen.

Een echte nieuwe trend is het niet, zo’n roller bestaat al duizenden jaren en werd in de 17de eeuw al in China gebruikt door keizerinnen. Dit deden ze om hun huid glad te houden. De reden dat hier jade voor gebruikt werd, was omdat ze geloofden dat het de jeugdigheid van hun huid zou behouden.

De voordelen

Nu ben je waarschijnlijk wel benieuwd geworden naar de voordelen van zo’n roller. Want zo’n massage is lekker, maar het is natuurlijk extra lekker als het ook echt iets doet. “Als je de roller elke dag ongeveer 5 tot 10 minuten over je gezicht rolt, zal je huid aanzienlijk verbeteren”, aldus de dames van Coucou. “Door de beweging stimuleer je onder andere de collageenproductie en de bloedcirculatie. Daarnaast worden vochtophopingen verminderd en verbetert het de elasticiteit van de huid.” Klinkt perfect, toch? En dat is nog niet eens alles:

  • Het vermindert opgezette ogen en donkere cirkels rondom je ogen. Dit werkt helemaal goed als je de roller in de koelkast hebt gelegd.
  • Het zorgt ervoor dat je crème beter wordt opgenomen, en dus beter zijn best kan doen.
  • Het geeft je een natuurlijke glow. Die highlighter heb je straks dus niet meer nodig. 😉

De stenen

Ben je, net zoals ik, benieuwd geworden waarom het dan van jade gemaakt is? Daar is een (ietwat spirituele) verklaring voor: de edelsteen jade heeft namelijk een bepaalde energie en helende kracht. De steen helpt het zenuwstelsel te ontspannen en verlaagt stress. Er wordt ook geloofd dat het zorgt voor een balans tussen lichaam en geest en dat het negatieve energie verdrijft.

Nu is de jaderoller niet het enige product dat de Coucou club verkoopt, ze hebben namelijk ook een rozenkwartsroller. Deze staat voor liefde, zowel voor jezelf als voor een ander. Daarnaast verhoogt het je zelfvertrouwen, vermindert het stress en brengt het je emoties in balans. Al met al genoeg punten waar we allemaal wel eens wat van kunnen gebruiken soms.

Word het voor jou tijd om zo’n roller in huis te halen? Je kunt ‘m bestellen op de website van de Coucou Club.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons ook op Instagram en Facebook.