Unsplash

Blut maar nog niet klaar met het festivalseizoen? Deze is voor jou

De dagen worden weer korter, de eerste pepernoten zijn alweer in de winkel gespot en je moet weer vroeg je nest uitkomen voor een ubersaai college. Huilen, de festivalzomer is officieel over… Maar XITE geeft je de kans om ‘m nog een beetje te rekken: deze week maak je kans op vier tickets voor het VOLTT Loves Summer Festival!

Allemaal leuk en aardig, denk je nu misschien, maar je hebt dus precies nul euro over voor bier en patat. Door al die festivals en terrasjes moet je nu elk uur angstvallig je bankrekening checken. En leef je al de hele week op pasta pesto om geld te besparen. No worries, XITE’s got you! Bij die vier tickets krijg je namelijk een muntenpakket! Spuit het nieuwste parfum op van Police To Be en zet de zonnebril op – die je allebei ook nog eens wint – en jij bent klaar om te shinen.

Lees ook: Waarom zijn de toegangsprijzen van festivals zo gestegen?

Hoe win je dat exclusieve festivalpakket?

Upload jouw favoriete festivalfoto van deze zomer op Instagram met #FestivalHunt & #PoliceToBe. Super easy dus, want die heb je vast genoeg! Meedoen kan tot en met vrijdag 25 augustus 12:00 uur.