Nieuws
#Weekoverzicht: Gelukkig Nieuwjaar!!

Pfff, wat een week! Bijna iedereen heeft vakantie, maar op de redactie zitten we nog te zwoegen achter onze computers. Maar gelukkig nog maar een paar uurtjes en dan kunnen wij ook gaan genieten van het oudejaarsweekend!

Ik zal even in het kort de belangrijkste dingen van de afgelopen week met jullie doornemen.

Het nieuws dat ons de hele week bezig hield, ging natuurlijk over hooligan Wesley. Ajax moet door hem 10.000 euro boete betalen, de wedstrijd wordt helemaal overgespeeld en Wesley moet zes maanden naar de gevangenis.

Best opmerkelijk nieuws ook deze week. Een 15-jarig meisje heeft namelijk de zeven hoogste bergen beklommen! Een ander 15-jarig meisje is opgepakt omdat ze xtc dealde en een 16-jarig meisje is aangehouden met een tas vol bolletjes. De ringen van het Olympisch stadion gestolen en er werden deze week boven Brabant meerdere vuurballen gezien. Spannend! En balen voor de wintersporters die in Saalbach-Hinterglemm overnachtten. Daar is een hotel helemaal uitgebrand.

Helaas was er deze week slecht nieuws voor de studenten onder ons: de basisbeurs wordt waarschijnlijk afgeschaft. Studenten vrezen dan in geldproblemen te komen. Ook is deze donderdag de vuurwerkverkoop van start gegaan. Geniet nog maar van het vuurwerk deze jaarwisseling, want misschien komt er wel een vuurwerkverbod! Ook goed nieuws in het kader van oud & nieuw, de oliebollen worden namelijk steeds beter! alleen een minpuntje voor oudejaarsdag, het wordt waarschijnlijk slecht weer.

Tot slot wil ik jullie nog even wijzen op ons coole jaaroverzicht! Niks geen lang, saai verhaal, maar een leuk, grappig en interessant overzicht van 2011. Echt de moeite waard om even te bekijken!

Dan wil ik jullie als allerlaatste nog een heel gelukkig en gezond 2012 toewensen! Maak er een mooi feestje van zaterdag en eet niet teveel oliebollen! ;)

Xx Ilona

 
laatste artikelen op ondertussen.nl